Kūkas
"Paradīze"
Rupjmaizes biskvīta kūka ar krēmsiera - putukrējuma krēmu un dažādu ogu pildījumu un pārklājumu.
"Napoleons"
Kapātās sviesta mīklas kūka ar vārīto krēmu un rabarberu ievārījumu.
"Šoko"
Smilšu mīklas kūka ar vārīto tumšās šokolādes krēmu, ķiršiem un šokolādes skaidiņu un ogu želejas pārklājumu.
"Kraukšķis"
Vīnes biskvīta un auzu pārslu smilšu mīklas kūka ar vārīto karameļu krēmu, svaigām brūklenēm ar ābolu džemu un grauzdētām auzu pārslām.
"Mīļās Mājas"
Gaišā biskvīta kūka ar smilšu mīklas viduci, trīs veidu vārīto sviesta krēmu - kakao, ogu un olu liķiera krēma un svaigām brūklenēm ar ābolu džemu.
"Medus kārums"
Medus biskvīta kūka ar skābā krējuma un vārītā iebiezinātā piena krēmiem un valriekstiem vai grauzdētiem lazdu riekstiem.
"Magonīte"
Gaišā biskvīta, smilšu mīklas un magoņu bezē kūka ar vārīto krēmu, svaigām brūklenēm un upeņu ievārījumu.
"Rudens sapnis"
Gaišā biskvīta un mandeļu biskvīta kūka ar vārīto krēmu ar kļavu sīrupu un svaigām brūklenēm ar ābolu džemu.
"Eņģeļa pieskāriens"
Olbaltuma biskvīta un baltās šokolādes krēma kūka ar smilšu mīklas pamatni un svaigām dzērvenēm.
"Saldā melodija"
Brūnā biskvīta spirāļkūka ar smilšu mīklas pamatni, vārīto krēmu ar saldo iebiezināto pienu, svaigām brūklenēm, upeņu ievārījumu un cukura pastas pārklājumu.
"Maigais skūpsts"
Valriekstu biskvīta un vaniļas krēma kūka ar svaigām zemenēm un zemeņu želejas pārlējumu.
"Gardais kumosiņš"
Gaišā un tumšā krējuma biskvīta kūka, piesūcināta ar saldo iebiezināto pienu, ar svaigām avenēm un tumšās šokolādes glazūru.
"Kārdinājums"
Gaišā biskvīta un ābolu biskvīta kūka ar biezpiena - putukrējuma krēmu, svaigām dzērvenēm un glazētu ābolu un ogu dizainu.
"Riču - Raču"
Sešu kārtu gaišā biskvīta kūka ar piecu krāsu vārīto krēmu, svaigām brūklenēm ar ābolu džemu un šokolādes sprodziņām.
Zemesriekstu vai lazdu riekstu bezē kūka ar šokolādes sviesta krēmu un tumšo šokolādi.
Šokolādes biskvīta kūka ar svaigiem ķiršiem, biezpiena - putukrējuma krēmu un tumšās šokolādes glazūru.
Mafinkūciņas
"Aveņu ar vārīto krēmu" (~70g)
"Šokolādes-ķiršu ar šokolādes krēmu"(~70g)
"Brauniji jeb brūnīši"
"Kanēļa - aprikozu - lazdu riekstu"
(~1.9kg)
"Kanēļa - augļu/ogu" (~1.9kg)
"Ābolu-upeņu"
(~1.9kg)
"Vārītā krēma - ogu"
(~1.9kg)
Plātsmaizes
(~ 2kg)
Rabarberu-zemeņuĀbolu-aveņu
Upeņu
utt.
Pīrādziņi
Speķa pīrādziņi
(~38g, 4x9cm)
Mana favorīte pagaidām "Magonīte"!
AtbildētDzēstMēs fanojam par "Ābolu-aveņu" kliņģeri! Super garšīgs! ;)
AtbildētDzēstMums arī "Magonīte" iegaršojusies, bet visas jau vēl neesam pagaršojuši ;)
AtbildētDzēst